Ansökan om båtplats

När du ska anmäla dig till Fantasi marinas båtplatskö är det viktigt att du anger korrekta mått för din båt; längd, bredd och djup. Din plats i kön betalas för ett år i taget. När du anmäler dig till båtplatskön betalar du den obligatoriska anmälningsavgiften. Därefter får du en bekräftelse till din e-post.

Varje köplats har en årlig avgift. En månad innan ditt år i kön går ut får du en länk på e-post och sms med betalningsanvisningar ifall du fortsatt önskar stå kvar i kön. Önskar du byta din båtplats till en mindre eller större plats så gäller samma regler som vid en ny ansökning genom att ställa dig i kön för ny båtplats.

Vi rekommenderar att du använder en dator eller surfplatta för bästa upplevelse och funktion. Notera att "Platsens längd" och "Platsens bredd" avser båtplatsens maximala mått så försäkra dig om att din båt får plats med marginal för fendrar och dylikt.

Tilldelning av ledig båtplats

Tilldelning sker kontinuerligt när en båtplats blir ledig. Du som erbjuds en båtplats får en avisering via e-post. Tackar du ja till den erbjudna båtplatsen har du 5-7 dagar på dig att betala båtplatsen. Om du inte betalar båtplatsen i tid så erbjuds nästa person i båtplatskön platsen.

När du betalat den fasta båtplatsen lämnar du automatiskt båtplatskön. Observera att det endast är de som blir tilldelade en båtplats som blir kontaktade via e-post.

Val av köplats

Vi har tre val när du ställer dig i kön.

  • Bytes - Menas att du har en båtplats men vill byta plats.
  • Helhetsplats - Menas att du vill ha bryggplats och vinterförvaring - detta val ger förtur i kön.
  • Endast båtplats - Menas att du endast är intresserad av båtplats